PimPamPum! 13-10-2022

Pim Pam Pum 432!

Programa dedicat molt especialment a les sis sindicalistes de la CNT de Xixón condemnades a penes de 3 anys i mig de presó per la seva acció sindical de suport i solidaritat a una treballadora de la pastisseria La Suïssa, assetjada per l'empresari i a qui se li devia una part del seu salari.

Us hem convocat a les Jornades sobre Feminisme a Barberà del Vallès, que seran els propers 14 i 15 d’octubre. Amb xerrades, Tallers, Documentals, Vermut Musical amb Akila, Dinar Solidari i concert amb Aiala i El Tornado i Dj Pavas Sound Sister. Organitzades per l’Assemblea Feminista de Barberà. No hi falteu!

També us hem un suggerit que vingueu a la sala La Quartera de CanCapablanca els dies 15,16,22,23 i 30 d’octubre i els dies 5,6,12 i 13 de novembre. Aquí podreu veure l’obra de teatre Les Dues Estacions de Vivaldi. Una reflexió sobre el canvi climàtic a través del moviment i la reinterpretació d’aquest clàssic.

També us hem informat que Divendres 14 18.30h La Raposa. C/Tapioles 47, Poble Sec, Bcn. Primera presentació de la nova gira de @transpoesia amb Bruno Cimiano. Presentació del llibre Por si se te olvida, Memorias i desmemorias Trans.

A la Secció #FotliSeitan. Foteu-li!!! Li hem fotut queixalada a l’exquisidesa dels MDC i el seu cogombre Real Food, Real People, Real Bullets

I a la Secció #PunkiDona hem tingut el plaer de presentar-vos a la Nes, veu i ànima de la banda barcelonina Derbe.

Hem gaudit de valent amb totes aquestes perles:

 • Magara – Bella Ciao Feminista
 • Red Soul Community – Spanish Bombs (Versió The Clash)
 • Skankan – Only Fools Get Caught (Booze & Glory Cover)
 • Derbe – Sala d’exposicions
 • Malaria – Rata
 • Escuela Grind – My Heart, My Hands
 • Dona Veu – Som com la lluna (8M)
 • Freya Wilcox – Whiskey Is My Kind Of Lullaby
 • Star Fucking Hipsters – Ana Ng
 • Vértigo – Cuerda Floja
 • Piri Reis – Merentap Sayap Malaikat
 • Librados del Malamen – A que aspiras
 • El Fuego y la Palabra – 12 De Octubre
 • MDC – Real Food, Real People, Real Bullets
 • S.A.T.I.R.A. – Sintomas Agudos
 • Distante – La Llave
 • Bite the Hand – Jodida actitud normal

Salut i Revolta!

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)