PimPamPum! 10-02-2023

Pim Pam Pum 445!

Programa Especial des del Casal La Tafanera de Terrassa. On vam conèixer una mica més a fons els orígens, creació i funcionament d’aquest nou espai. Vam comptar amb la participació d’una companya del col·lectiu Feminista La Guerrilla dels Cossos, Amb la participació del Jordi que va parlar en nom de la CUP i Arran Terrassa. També vam comptar amb el Xico, portaveu del Casal i per últim, vam entrevistar al Marc militant i membre fundador de La Tafanera. Ens ho vam passar Genial i ens vam sentir com a casa!
Llarga vida a La Tafanera!
A més ens van venir a veure la nostra estimada Família Fracàs, a qui vam acabar entrevistant també!
A la Secció #FotliSeitan, Fotem-li! Vam tastar Conversando con un animal experimentado, del grup De igual a igual
I vam gaudir de tota aquesta bona música combativa:

Salut i Revolta!

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)