Seminari d’Estiu 2023: Tercera Sessió (22 de juny)

SEMINARI D’ESTIU 2023: “Memòria i organització de la lluita i les aliances feministes: les feministes també fem Història!”

Enguany és molt especial per nosaltres, ja que celebrem els 20 anys del nostre col·lectiu. Aquest any celebrem 20 anys de feminisme anticapitalista a la nostra ciutat. I celebrem també les aliances amb altres col·lectius feministes i moviments socials que ens fan fortes arreu del territori.

TERCERA SESSIÓ (22 de juny de 2023): HISTÒRIA DE L’ORGANITZACIÓ FEMINISTA A EUSKAL HERRIA: OFENSIVA FEMINISTA CONTRA LA REPRESSIÓ I EL FEIXISME.

En aquesta tercera sessió, que hem titulat “Història de l’Organització feminista a Euskal Herria: Ofensiva feminista contra la repressió i el feixisme” comptem amb l’Elene Lopetigi i l’Ainhoa Olaso, militants de Bilgune Feminista, que han vingut des d’Euskal Herria.

L’Ainhoa i l’Elene ens faran un repàs en profunditat de Bilgune i del context social a Euskal Herria, i també parlarem de la necessitat d’organització i mobilització feminista en contextos marcats per la repressió i el feixisme. 

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)