Cabòries del Can Capa #1

Encetem el podcast “Cabòries del Can Capa” amb la xerrada organitzada al Casal Can Capablanca per donar a conèixer la situació real a Palestina i el genocidi que pateix la seva població a mans de l’Estat d’Israel.

Entendrem la trajectòria del conflicte, l’ús de conceptes com el d’apartheid i la situació actual de Palestina amb Nisreen Mashal i Abdel Abdulal (militants palestines i refugiades de Dheisheh Camp), Aritz García Gómez (militant internacionalista de So de Pau) i David Alegre Lorenz (professor d’història contemporània a la UAB). Un capítol conduït per Daniel Marcos (militant de la COS i Endavant).

Fa 75 anys que a Palestina es pateix una vulneració sistemàtica dels drets humans. El règim d’apartheid que aplica l’Estat d’Israel, amb la connivència de la comunitat internacional, només pot ser aturat a través de l’organització i el suport a les compayes palestines. A Palestina, com arreu, els interessos del capital, racista i classista, passen per davant de la vida de les persones. Enfront d’això a l’Esquerra Independentista sempre ens hi trobaran de cara.

Exisitir és resistir, pel dret a Palestina a viure en pau.

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)