Generació BSO (15-03-2010)

Després de dues setmanes sense fer programa, tornem amb bones cançons, bones pel·lícules i algunes dades curioses.

Les cançons i les pel·lícules han estat les següents:

Fons: a midnight summer dream – Strange Snow

1- Le Roi Et L’Oiseau – La  Polka des lions

2- Bring It On  – Jump Up (If You Feel Alright)

3 – Forrest Gump  – Stop Children What’s That Sound

4 – Drugstore Cowboy –  . Desmond Decker & The Aces – The Israelites

5 – Billo Barber – Love Mera Hit Hit

6 – Hercules – De cero a Heroe

7 –  gold diggers of 1935 – lullaby of broadway

8 – Anja & Viktor – Played-a-live_

9 – Friends – Ill Be There For You

10 – bagdad rap – selekta kolektiboa – vosotros en irak

11 – lupin

12 – trailer jurassic park

13 – west side story –  Jet Song

Gaudiu-ne!

9 comments

  1. uooooooooooooooooo!!!! m’encanten les curiositats i les pífies de cine!!!!!!! no se per què però saber detalls com que el dia que va morir Jenny no era dissabte sinó dilluns… me ponen mucho!!

  2. vale, ara m’adono que tal com he escrit el missatge por sonar una mica estrany… ja m’heu entès, que és molt guai descobrir les frikades i errors del cinema! i detalls rollo Gene Kelly pilló una pulmonia del copón rodando la escena de la lluvia de singing in the rain.
    o coses com que al fugitivo es veu la camioneta que porta la càmera a la part d’abaix… o allò sobre el crit de la guerra de les galàxies!! ho vau explicar o no?? informeu-vos, és una frikada sobre un efecte de so que s’ha fet servir en moltes situacions molt diferents de la peli star wars…

    us trobàvem a faltar! siusplau, no llepeu tot el que trobeu pel carrer…

  3. a los rescatadores de disney, a una de les finestres d’un edifici hi surt una foto d’una paia despullada, ja que un guionista molt enfadat amb l’empresa la va posar com a venjança-putada…

  4. lo de que a les pelis de romans i grecs i tal tots els edificis siguin tan blancs és un error històric. Les estàtues, columnes etc en aquell temps acostumaven a estar pintades de daurat, blau, vermell, entre d’altres, però a nosaltres, per l’acció del temps han arribat descolorides generalment, i el cinema no ha tingut en compte aquest detall.

  5. gene kelly va estar malalt tres mesos després de singing in the rain

    julia roberts tenia molt mala relació amb spilberg durant el rodatge de Hook

    durant el rodatge de vicki cristina, el bardem exigia cada dia bossetes fredes de te blanc en arribar al rodatge, pels ulls… això ho he sabut directe d’una font d’info primària!!! i pel mateix preu, gràcies a aquesta font us podria marujear de la scarlett johanson…

  6. A abre los ojos, escena del començament, eduardo noriega increiblement sol a una gran via de madrid buida, deserta… o no!!
    se’ls va colar un paio a un balcó, es devia despistar i , si t’hi fixes molt el veus, una colada de l’amenàbar!!!!!!!
    li perdonem per què és un crac!!!

  7. la susana té un trivial de Friends en anglès i matxaca als seus contrincants… jo tinc ganes de jugar-hi un dia, però abans hauré de fer una remirada de la sèrie per tenir alguna possibilitat!

  8. Aqui us deixo alguns gazapos o curiositats de cine que he tallat i enganxat d’altres webs… (fins ara les anteriors només havíen sortit del meu cap!!)

    star wars: En la escena en la que Luke destruye la Estrella de la muerte y llega a festejar, le grita a Leia “Carrie” (el verdadero nombre), el fallo se escucha claramente en la película.

    star wars: Mark Hamill contuvo su aliento durante tanto tiempo durante la escena del compactador de basuras que le estalló una vena de la cara. Debido a esto las tomas siguientes son todas del mismo perfil.

    Star wars: Hubo un episodio “especial navidad” que se vió en la TV de EE.UU. cuyo guión consistía en que la familia de Chewie era secuestrada por soldados del imperio, y la princesa Leia y Chewie los rescataban

    el senyor dels anells: En la escena donde Sam y Frodo llegan a un campo con un espantapájaros, al fondo se aprecia por un instante un automóvil que se va alejando, aparentemente por una carretera

    pul`p fiction: Inmediatamente después de que Butch (Bruce Willis) mata a Vincent (Travolta) se escucha un pitido constante. Es la alarma de incendio que se acciona con el humo que echa la pistola que usa Butch.

  9. Laura no ho podies compactar tot en un sol comentari, jeje.
    Doncs em sembla molt bona idea que poseu la llista de cançons i pelis al poscat.
    Proposta per la setmana que bé: Shake, Shake senora, de la peli beetlejuice, que per a qui els hi agradi Tim Burton, està molt bé, i a més a més l’escena d’aquesta cançó és boníssima amb la nena volant, jeje.
    Fims dissabte.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *