Pim Pam Pum! (11-10-2018)

Edició 285 del Pim Pam Pum!
En directe des dels estudis de Ràdio Trama, la ràdio lliure de Sabadell, al Casal Can Capablanca.

Programa farcit de perles musicals de Mateólika, ZOO, Piztu Bilbo Itzali Mtv, sookee, 7 Year Bitch, Revolta Popular, BATEC, Babes in Toyland, Violetas Violentas. Mare Advertencia Lirika, Bad Sound System, Skakeitan, ARREST, Curasbun, Yakovlev 42 Os Cabeloduro, Def Con Dos i Sin dios

Aquest programa el volem dedicar a tot el moviment #Antifeixista. Volem dedicar-ho amb orgull a tota la gent que fa pocs dies va sortir pels carrers de València i Barcelona omplint-los de dignitat i a totes les que dia a dia, fan que els nostres carrers siguin un lloc on la escòria de la societat no pugui campar al seu aire. Perquè aquest és un combat que no podem perdre i perquè #NOPASSARAN, ANTIFEIXISTES SEMPRE.

Escolteu-nos a veure si us ho passeu tan bé com nosaltres fent-ho!!! Va ser molt divertit!!!

Salut i Revolta!!!

Escolta‘l aquí:

      pim285

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.