Pim Pam Pum! (13-02-2020)

Edició 330 des dels estudis de Ràdio Trama al Casal Can Capablanca.

Enregistat el #DiaMundialdelaRàdio, per aquest motiu, el Programa el volem dedicar a Totes les #RàdiosLliures combatives i dissidents. Volem dedicar el PPP a:

Ràdio Pinsania (Berguedà), Aktiva Ràdio (Comarques Centrals del P.V), Ràdio 90 (La Garrotxa), Contrabanda Fm (Bcn), Ràdio Bronca (Barri Roquetes, Bcn), Ràdio RSK (Barri 9Barris. Bcn), Radio Linea IV (Barri Prosperitat, Bcn), Ràdio Ona de Sants, Radio Pica (Bcn), Ràdio Mistelera (Marina Alta, P.V), Radio Mutant (Alacant), Radio Malva (Pobles de la Mar de València), Radio Klara (Valèncica), i a la nostra, Ràdio Trama.

A més també dediquem el programa a les Ràdios Lliures de fora Catalunya: Irola Irratia (Bilbo), Eguzki Irratia (Nafarroa), Eztanda Irratia (Sakana), Hala Bedi (Gazteiz), Txapa Irratia (Bergara), Arraio Irratia (Zarautz), Molotoff Irratia (Hernani), Zintzilik Irratia (Errenteria), Antxeta Irratia (Hendaia), Radio Onda Expansiva (Valladolid), Radio MAI (Zaragoza), Radio La Granja (Zaragoza), Radio Topo (Zaragoza), Radio Sele (Asturies), Radio Cucaracha (d’Uviéu, Asturies), Radio Piratona (Vigo), CUAC FM (A Coruña), Radio Filispim (Comarca do Ferrol), Radio Roncudo (Costa da Morte), Radio Neria (Costa da Morte), Radio Oasis (Salamanca), Radio Chicharra (Teruel), Radio Almaina (Granada), Radio Própolis (Sevilla), Onda Polígono (Toledo), Radio Fuga (Aranjuez), Radio Morata (Morata), Radio Vallekas, Radio Jabato (Coslada), OMC Radio (Madrid), Radio ELA (Madrid), Radio Almenara (Madrid), Radio Enlace (Hortaleza)
Radio Carcoma (Madrid), Sol y Rabia (Andalucia)

I els Programes Amics com son Generació BSO, Borinot Borinot, El Desgarramantas, DeS-AkorDe, KALLE 77 i Dale Punki Dale,

Volem enviar una forta Abraçada al nostre Amic Guillem de Girona i a tota la colla de Fumanchú Viajes que ens escolta!

També ens hem fet ressò de la publicació del llibre El Petit Ripollet El primer llibre que explica Ripollet a la infància i que les mares i els pares també voldran llegir.

Van sonar per aquesta edició els següents temacles:

Escolta‘l aquí:

      pim330

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)